Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

LekanaVajzë
KaltonaVajzë
UrtaneVajzë
KreshnikorDjalë
PezaVajzë
NaresinDjalë
NarenDjalë
PishakDjalë
LedianaVajzë
BardhanjoraVajzë
QetësoreVajzë
DiellaVajzë
DallandysheVajzë
FestareVajzë
LeonoraVajzë
KosovareVajzë
LadanDjalë
NarestaVajzë
ShkëlzenDjalë
DritonDjalë

/komuniteti