Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BlertushaVajzë
MirdritDjalë
LeonoraVajzë
BuronjaVajzë
DrivastaVajzë
JonianaVajzë
LulkuqeVajzë
FletaVajzë
MirbardhaVajzë
MirinaVajzë
GrelaVajzë
FrashërDjalë

/komuniteti