Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

OltionaVajzë
DazetaVajzë
JonaVajzë
BukuranDjalë
ÇelitaVajzë
AgimDjalë
VerimeVajzë
KastidaVajzë
ÇekelDjalë
MalësorDjalë
GranitDjalë
EdrinaVajzë
NevenDjalë
DashamiraVajzë
BesmirjaVajzë
FloranDjalë
ErbardhDjalë
BledarDjalë
DëlirDjalë
HirorDjalë

/komuniteti