Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BardhyleVajzë
LulmajDjalë
UrtarDjalë
MasilaVajzë
VleftarDjalë
KaonaVajzë
ShpendDjalë
BernardinaVajzë
AritaVajzë
DrijtonDjalë
RrezanDjalë
BruztaVajzë
ShkodranDjalë
LumnoreVajzë
AltinDjalë
JetsorDjalë
BardhanjoraVajzë
MentarDjalë
LoranDjalë
LuaneshaVajzë

/komuniteti