Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

NaresDjalë
TernilaVajzë
LabianaVajzë
MasilDjalë
NëntorinaVajzë
KreshnikorDjalë
NitaVajzë
PëllumbeshaVajzë
KlambetDjalë
BesaVajzë
SikanDjalë
BardhaboraVajzë
NandDjalë
TrimnoreVajzë
MinazDjalë
LulveraVajzë
BesmirjaVajzë
ArbenoreVajzë
MbarjetaVajzë
NarestaVajzë

/komuniteti