Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

ValbardhaVajzë
DiteDjalë
JetmiraVajzë
GranitaVajzë
DijaVajzë
NarentDjalë
DitmiraVajzë
LulkuqDjalë
AjrinaVajzë
JetëmbëlVajzë
BurimeVajzë
BesaVajzë
ValgjineVajzë
FlakorDjalë
TarionaVajzë
AmantinDjalë
FatijonDjalë
LazroreVajzë
VallneshaVajzë
UranelaVajzë

/komuniteti