Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

RozafaVajzë
BulimaVajzë
AranitaVajzë
BrigaVajzë
ValimDjalë
ErvjollcaVajzë
MendorDjalë
DitilaVajzë
BruzinaVajzë
MiradaVajzë
MaltonDjalë
BiklenaVajzë
DrandeVajzë
HotjanDjalë
BatonaVajzë
GentaVajzë
BenDjalë
SuferinaVajzë
BurbuqeVajzë
DrenorDjalë

/komuniteti