Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

ArtanDjalë
BalishaVajzë
ArzanDjalë
FlladjetaVajzë
TritaVajzë
FlurimeVajzë
PellazgDjalë
ShkëlqorDjalë
NderimeVajzë
BrenaVajzë
ShkumbinDjalë
EtnikeVajzë
BardhokeVajzë
LidraVajzë
FitoreVajzë
PërmetDjalë
JetnoreVajzë
MytilDjalë
TuliranaVajzë
LianDjalë

/komuniteti