Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

ShkëndijeVajzë
DashurieVajzë
ÇeljanDjalë
BletanaVajzë
BlendaVajzë
TusheVajzë
JoraVajzë
ZanusheVajzë
VrullimDjalë
AntintanaVajzë
NikDjalë
QëndrimDjalë
ShkozaVajzë
PlatDjalë
BjeshkanaVajzë
MergitaVajzë
DashamirDjalë
BanushDjalë
ValtidaVajzë
ButorDjalë

/komuniteti