Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BlerosheVajzë
ValmDjalë
KaltonaVajzë
SokoleshaVajzë
ArbnorDjalë
LabeatDjalë
JaseminaVajzë
AurelaVajzë
VullnetmirDjalë
DritylleVajzë
HiraVajzë
MardanaVajzë
MedonaVajzë
AferditaVajzë
VeprimeVajzë
DorbardhaVajzë
BledorDjalë
ErindaVajzë
BukurizaVajzë
FlatroreVajzë

/komuniteti