Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

FreskimeVajzë
ArdhmëriVajzë
DitilaVajzë
ShpejtimeVajzë
BoresDjalë
ArbanDjalë
JetsoreVajzë
FillorDjalë
YllkuqeVajzë
SardianDjalë
LazrimeVajzë
AfeidaVajzë
BalmirDjalë
FlakimDjalë
RudinaVajzë
YlberorDjalë
RritanDjalë
ShpëtimeVajzë
LirjetDjalë
BukurezaVajzë

/komuniteti