Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BledarinaVajzë
FlakorDjalë
ShpresareVajzë
AmforaVajzë
VarganDjalë
TrimnorDjalë
EndritaVajzë
TritDjalë
VerushDjalë
LivetaVajzë
ErvjollcaVajzë
MirgjenDjalë
JetbardhDjalë
IlirianaVajzë
LorikDjalë
ValmaVajzë
LynkestaVajzë
TringaVajzë
LulkuqeVajzë
DrenusheVajzë

/komuniteti