Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

ArturDjalë
EmirandaVajzë
JetoshDjalë
NevenDjalë
DranadaVajzë
GëzimeVajzë
LulmajaVajzë
BukloreVajzë
LoranaVajzë
KorabDjalë
ValmDjalë
BledoraVajzë
GentaVajzë
JetlumeVajzë
DitarDjalë
VloreshaVajzë
BardhimDjalë
AstirtaVajzë
UrtaneVajzë
PleuratDjalë

/komuniteti