Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

BujanaVajzë
TrimorDjalë
EpidamDjalë
MesorianDjalë
BlerusheVajzë
MirsjellaVajzë
GardalinaVajzë
FluturaVajzë
BardhonjaVajzë
SardenDjalë
NertilDjalë
MelitaVajzë
BardhimDjalë
PlarentinaVajzë
SikanDjalë
DritëroDjalë
DriolaVajzë
SydritaVajzë
AtdhesoreVajzë
DukuranDjalë

/komuniteti