Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

TaulanteVajzë
DorargjendDjalë
BujariaVajzë
DevollDjalë
MidilaVajzë
BulinaVajzë
GjonDjalë
AlbanoraVajzë
BardheshaVajzë
KlodDjalë
PlarentinDjalë
UjkanaVajzë
FlakimDjalë
RrezartDjalë
GjinusheVajzë
SkerdDjalë
ValdeteVajzë
GazmoreVajzë
LabeataVajzë
UjbardhDjalë

/komuniteti