Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

AlbaneshaVajzë
BardhanDjalë
GembDjalë
ShndritDjalë
ShkëlqimDjalë
LulartaVajzë
DajtDjalë
JetlirDjalë
MirbardhaVajzë
VullnetmirDjalë
ToskaVajzë
LikanDjalë
BruztaVajzë
PartinDjalë
BurbuqeVajzë
DukagjineVajzë
LartanDjalë
ValdrinaVajzë
BedarinDjalë
OlisaVajzë

/komuniteti