Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

MinatDjalë
MegzonaVajzë
NarcizaVajzë
TaulantianaVajzë
EtlevaVajzë
OrgetaVajzë
ÇelitaVajzë
MirinaVajzë
AmantDjalë
BlodinaVajzë
VerakDjalë
LirimeVajzë
LisnaVajzë
GretaVajzë
RozafatDjalë
MërkurDjalë
OltianDjalë
MiraleVajzë
ArmendDjalë
ErboraVajzë

/komuniteti