Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

EdrinaVajzë
LuloreVajzë
BulëzoreVajzë
MalboraVajzë
ArgonaVajzë
JetlirDjalë
LuftmirDjalë
PlepanDjalë
LuljanaVajzë
UlpianaVajzë
LavdërimDjalë
ShkumbineVajzë
ThëllëzorDjalë
KolizaVajzë
VilzanDjalë
LazroreVajzë
BlertanaVajzë
YlldritaVajzë
LirjetaVajzë
BledorDjalë

/komuniteti