Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

AfroreVajzë
ErzenDjalë
AdeaVajzë
QershiVajzë
LoranDjalë
DonmirDjalë
KanarinaVajzë
EndrinaVajzë
ZëdliraVajzë
FlorjonDjalë
VitoreVajzë
ErlisaVajzë
BrizidaVajzë
BashkimeVajzë
AgrinaVajzë
MollartaVajzë
AlbaneshaVajzë
LulveraVajzë
BujariaVajzë
LuaneshaVajzë

/komuniteti