Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

AnduenaVajzë
ErvjollcaVajzë
LulmaleVajzë
ValzonaVajzë
JontareVajzë
DrilonDjalë
ZotimDjalë
FortesaVajzë
MermaVajzë
ÇelditDjalë
ViganDjalë
BrerimaVajzë
BeharDjalë
TarinaVajzë
MirësoreVajzë
GeldonDjalë
VesimDjalë
SidritaVajzë
LurtimDjalë
FjollaVajzë

/komuniteti