Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

AlbaVajzë
NeritanDjalë
DilosheVajzë
ArsimDjalë
MërgimeVajzë
VlastarDjalë
BardhokeVajzë
BashkimeVajzë
AtdhetareVajzë
GjinusheVajzë
LekDjalë
LiraVajzë
FlorjetaVajzë
JoshinaVajzë
BjeshkaVajzë
LandareVajzë
SazaneVajzë
MermusheVajzë
RinaVajzë
SamirDjalë

/komuniteti