Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

AtdhesoreVajzë
MirateVajzë
ParishDjalë
DitlindaVajzë
LiroshDjalë
DijemiraVajzë
SpartakDjalë
BesartaVajzë
BardhaniDjalë
JetsorDjalë
DiellëzaVajzë
LisianDjalë
LabëriaVajzë
ÇeltarDjalë
BusidDjalë
DorartaVajzë
IlirjetDjalë
BenushaVajzë
GëzimbardhaVajzë
DijemirDjalë

/komuniteti