Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Emra Fëmijësh

Listo emrat sipas alfabetit:

Paraqitja e emrave në mënyra te rastësishme

përdor filtrat më lart për të gjetur emrin e kërkuar

FatbardhDjalë
IliraVajzë
MjaltoreVajzë
AntonDjalë
EmirianaVajzë
VaridDjalë
MirniVajzë
AlkanaVajzë
MaldritaVajzë
ArbreshaVajzë
MalborDjalë
MinazDjalë
ErbardhDjalë
AdelinaVajzë
BukloreVajzë
AmnorDjalë
AbatareVajzë
RrezarinaVajzë
BardhanjorDjalë
DashurimeVajzë

/komuniteti